Test delovne sposobnosti haflingerjev

V soboto, 1. oktobra 2011, je bilo v Zg. Kungoti pri Mariboru zelo živahno, veselje pa še največje za hipodrom v Lescah :) Na testu delovne sposobnosti za Haflingerje je kobila Evyta, rojena 24.04.2007, dobila skupno oceno 7.3 in končala na odličnem 2. mestu. Kobili pa so prisodili tudi lastnost modernega, športnega tipa haflingerja z neverjetno elastičnim skokom. Največja zahvala in zasluga za neverjeten uspeh pa gre Evytini trenerki Irini Nadižar. Nadvse veseli in ponosni pa smo tudi vsi, ki smo na kakršenkoli način sodelovali: Tanja, lastnica Mateja Polajnar, rejec Stane Bergant in celotno osebje kluba.

 

Ponovno vpisujemo

Otroke stare od 8 do 13 let ponovno vpisujemo v začetni tečaj jahač začetnik in jahač 1!

Ponovno vpisujemo v začetni tečaj

 

Terapija s konji 2013

Predstavnikom lokelnih skupnosti smo predstavili terapijo s konji

Gre za novost v našem programu, namenjeno pred vsem ljudem, ki imajo težave v socialnih stikih, motnje čustvovanja, težave v komunikaciji, slabo samopodobo in neustrezne načine za spoprijemanje s stresom ali specifične učne in vedenjske motnje. Takšnih je žal zaradi vse večjih pritiskov sodobnega časa tudi pri nas vedno več.

Predstavljena terapija je vzbudila veliko zanimanja med udeleženci prireditve, med katerimi sta bila tudi radovljiški župan Ciril Globočnik in državni svetnik Stevo Ščavničar.

Terapija s konji 2013

Dan odprtih vrat

Poglejte si utrinke z letošnjega dneva odprtih vrat. Še enkrat najlepša hvala vsem, ki ste se izkazali pri organizaciji in vsem vam, ki ste se prijazno odzvali našemu povabilu. Zabavno je bilo.

Dan odprtih vrat 2013