Prednovoletno druženje za mlajše člane in tekma

Mlajši člani, zdaj pa zares! V soboto, 10.12.2011, bo prednovoletno druženje :) Zberemo se ob 10h, tekma - praktični del ob 11h, tekma - teoretični del ob 13h, predavanje in ogled video posnetkov ob 14h, razglasitev rezultatov in druženje pa ob 15h. Na tekmo se lahko prijavite do sobote do 10h!! Tisti, ki bi želeli jahati, ampak ne bi sodelovali na tekmi, pa prosim pridite najkasneje do 9.30, ker kasnejše jahanje ne bo mogoče, saj bodo vse inštruktorice dejavne na tekmi. Vljudno vabljeni :) Upajmo le še na lepo vreme :D

Ponovno vpisujemo

Otroke stare od 8 do 13 let ponovno vpisujemo v začetni tečaj jahač začetnik in jahač 1!

Ponovno vpisujemo v začetni tečaj

 

Terapija s konji 2013

Predstavnikom lokelnih skupnosti smo predstavili terapijo s konji

Gre za novost v našem programu, namenjeno pred vsem ljudem, ki imajo težave v socialnih stikih, motnje čustvovanja, težave v komunikaciji, slabo samopodobo in neustrezne načine za spoprijemanje s stresom ali specifične učne in vedenjske motnje. Takšnih je žal zaradi vse večjih pritiskov sodobnega časa tudi pri nas vedno več.

Predstavljena terapija je vzbudila veliko zanimanja med udeleženci prireditve, med katerimi sta bila tudi radovljiški župan Ciril Globočnik in državni svetnik Stevo Ščavničar.

Terapija s konji 2013

Dan odprtih vrat

Poglejte si utrinke z letošnjega dneva odprtih vrat. Še enkrat najlepša hvala vsem, ki ste se izkazali pri organizaciji in vsem vam, ki ste se prijazno odzvali našemu povabilu. Zabavno je bilo.

Dan odprtih vrat 2013