Očistimo Slovenijo - očistimo hipodrom

24. marca 2012 bo drugič v zgodovini Slovenije organizirana vseslovenska prostovoljska okoljska akcija - Očistimo Slovenijo. Projekt se tokrat širi na globalno raven, in sicer v sklop globalne pobude World Cleanup 2012. Temu projektu pa se bo pridružil tudi Konjeniški klub Lesce - Bled. Radi bi očistili hipodrom in njegovo širšo okolico, med drugim tudi konjeniško pot, ki poteka od hipodroma do kampa Šobec, saj je stanje tam naravnost grozno. Da bi projekt lahko speljali pa potrebujemo čim več pridnih rok :) Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite in prispevate po svojih najboljših močeh, da bomo še naprej lahko s konji uživali v čistem okolju in lepotah narave.

Zbrali se bomo na hipodromu, 24. marca, ob 9. uri. Vrečke za smeti in rokavice bomo priskrbeli mi. Poskrbeli bomo tudi za pijačo, da ne ostanete žejni. Brez skrbi, tudi lačen ne bo nihče - od 12. ure dalje bo v restavraciji Center v Lescah brezplačna malica.

Zaradi boljše organizacije pa vas vljudno prosimo, če lahko udeležbo potrdite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!

P.S. Biti eko je kul, prostovoljstvo pa zakon! :)

Ponovno vpisujemo

Otroke stare od 8 do 13 let ponovno vpisujemo v začetni tečaj jahač začetnik in jahač 1!

Ponovno vpisujemo v začetni tečaj

 

Terapija s konji 2013

Predstavnikom lokelnih skupnosti smo predstavili terapijo s konji

Gre za novost v našem programu, namenjeno pred vsem ljudem, ki imajo težave v socialnih stikih, motnje čustvovanja, težave v komunikaciji, slabo samopodobo in neustrezne načine za spoprijemanje s stresom ali specifične učne in vedenjske motnje. Takšnih je žal zaradi vse večjih pritiskov sodobnega časa tudi pri nas vedno več.

Predstavljena terapija je vzbudila veliko zanimanja med udeleženci prireditve, med katerimi sta bila tudi radovljiški župan Ciril Globočnik in državni svetnik Stevo Ščavničar.

Terapija s konji 2013

Dan odprtih vrat

Poglejte si utrinke z letošnjega dneva odprtih vrat. Še enkrat najlepša hvala vsem, ki ste se izkazali pri organizaciji in vsem vam, ki ste se prijazno odzvali našemu povabilu. Zabavno je bilo.

Dan odprtih vrat 2013