Očistimo Slovenijo - očistimo hipodrom

24. marca 2012 bo drugič v zgodovini Slovenije organizirana vseslovenska prostovoljska okoljska akcija - Očistimo Slovenijo. Projekt se tokrat širi na globalno raven, in sicer v sklop globalne pobude World Cleanup 2012. Temu projektu pa se bo pridružil tudi Konjeniški klub Lesce - Bled. Radi bi očistili hipodrom in njegovo širšo okolico, med drugim tudi konjeniško pot, ki poteka od hipodroma do kampa Šobec, saj je stanje tam naravnost grozno. Da bi projekt lahko speljali pa potrebujemo čim več pridnih rok :) Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite in prispevate po svojih najboljših močeh, da bomo še naprej lahko s konji uživali v čistem okolju in lepotah narave.

Zbrali se bomo na hipodromu, 24. marca, ob 9. uri. Vrečke za smeti in rokavice bomo priskrbeli mi. Poskrbeli bomo tudi za pijačo, da ne ostanete žejni. Brez skrbi, tudi lačen ne bo nihče - od 12. ure dalje bo v restavraciji Center v Lescah brezplačna malica.

Zaradi boljše organizacije pa vas vljudno prosimo, če lahko udeležbo potrdite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!

P.S. Biti eko je kul, prostovoljstvo pa zakon! :)

Jahalni tečaji med počitnicami

Tudi med letošnjimi počitnicami smo se odločili za  počitniške  jahalne tečaje. Vabimo vas, da se prijavite. Na tečaju se otroci naučijo poleg jahanja, tudi  skrbeti za konja, ga osedlati, obenem pa spoznajo značaj konja in njegovo naravo. Cena je zelo ugodna  in sicer 40 Eur za 4 obiske po dve uri.

Prijave na jahalne tečaje potekajo skozi cele počitnice in sicer vsak:

Ponedeljek od  08:30 do 10:30  ure

torek od 18:00 do 20:00 ure

četrtek od 16:00 do 18:00 ure

petek od 18:00 do 20:00 ure

sobota od 08.00 do 10:00 ure.

 

Prijave so možne preko email naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , telefona 041 675 482 Tanja  ali osebno na našem hipodromu v Lescah.

Vabljeni,da se nam pridružite.

 

Ponovno vpisujemo

Otroke stare od 8 do 13 let ponovno vpisujemo v začetni tečaj jahač začetnik in jahač 1!

Ponovno vpisujemo v začetni tečaj

 

Terapija s konji 2013

Predstavnikom lokelnih skupnosti smo predstavili terapijo s konji

Gre za novost v našem programu, namenjeno pred vsem ljudem, ki imajo težave v socialnih stikih, motnje čustvovanja, težave v komunikaciji, slabo samopodobo in neustrezne načine za spoprijemanje s stresom ali specifične učne in vedenjske motnje. Takšnih je žal zaradi vse večjih pritiskov sodobnega časa tudi pri nas vedno več.

Predstavljena terapija je vzbudila veliko zanimanja med udeleženci prireditve, med katerimi sta bila tudi radovljiški župan Ciril Globočnik in državni svetnik Stevo Ščavničar.

Terapija s konji 2013