Dan radosti - 26. maj 2012

Konjeniški klub Lesce - Bled bo 26. maja organiziral "Dan radosti", kjer bodo mladi pokazali svoje talente. Člani konjeniškega kluba bodo predstavili svoje jahalne veščine, kot novost pa bodo na prireditvi nastopili tudi pevski zbori, plesne šole in mažuretke.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite 26. maja, med 15. in 19. uro, in spoznate, koliko talentov imajo osnovnošolci in srednješolci iz okoliških občin. Skupaj pa jih bomo v vzpodbudo, da bodo še naprej razvijali svoje talente in uživali v tem, kar najraje počnejo v prostem času.

Se vidimo 26. maja na hipodromu v Lescah!

Ponovno vpisujemo

Otroke stare od 8 do 13 let ponovno vpisujemo v začetni tečaj jahač začetnik in jahač 1!

Ponovno vpisujemo v začetni tečaj

 

Terapija s konji 2013

Predstavnikom lokelnih skupnosti smo predstavili terapijo s konji

Gre za novost v našem programu, namenjeno pred vsem ljudem, ki imajo težave v socialnih stikih, motnje čustvovanja, težave v komunikaciji, slabo samopodobo in neustrezne načine za spoprijemanje s stresom ali specifične učne in vedenjske motnje. Takšnih je žal zaradi vse večjih pritiskov sodobnega časa tudi pri nas vedno več.

Predstavljena terapija je vzbudila veliko zanimanja med udeleženci prireditve, med katerimi sta bila tudi radovljiški župan Ciril Globočnik in državni svetnik Stevo Ščavničar.

Terapija s konji 2013

Dan odprtih vrat

Poglejte si utrinke z letošnjega dneva odprtih vrat. Še enkrat najlepša hvala vsem, ki ste se izkazali pri organizaciji in vsem vam, ki ste se prijazno odzvali našemu povabilu. Zabavno je bilo.

Dan odprtih vrat 2013